Vapaat ja vapautuvat asunnot: asuntojen tiedot tuodaan haso.fi-sivulle tietokannasta, jossa kaikki talojen tiedot sijaitsevat. Tietojen siirrossa havaittua vikaa korjataan edelleen. Pahoittelemme viivettä!

Ensimmäinen Hason kohde Vuosaaressa täytti 30 vuotta

Ensimmäinen Hason kohde Vuosaaressa täytti 30 vuotta

Iiluodontie 6–8 pihalla oli lauantaina 19.8. juhlatunnelmaa, kun kohde täytti peräti 30 vuotta. Vuosaaressa sijaitsevan Itärinteen talot ovat Hason ensimmäisiä asumisoikeuskohteita. Asukkaat muuttivat taloihin vuonna 1993.

Iiluodontiellä on kolme Hason kerrostaloa, joissa on yhteensä 120 asuntoa. 30-vuotispihajuhliin oli kutsuttu kaikki talon asukkaat, järjestelyistä vastasivat asukastoimikunta ja Haso yhdessä. Juhlatunnelmaa nostatti ruokatarjoilu synttärikakkuineen, ja musiikista vastasi Marita Taavitsainen. Hason toimitusjohtaja Juha Viljakainen avasi juhlan puheellaan.

Lue koko artikkeli