Vapaat ja vapautuvat asunnot: asuntojen tiedot tuodaan haso.fi-sivulle tietokannasta, jossa kaikki talojen tiedot sijaitsevat. Tietojen siirrossa havaittua vikaa korjataan edelleen. Pahoittelemme viivettä!

Patteripolku 3

Koti rauhallisen päättyvän tien varrelta, erinomaisten ulkoilumahdollisuuksien ääreltä? Sitä tarjoaa Patteripolku 3 ja sen lämminsävyiset paritalokodit. Vieressä sijaitseva Kivikon ulkoilupuisto tarjoaa loistavat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ja Kivikon palvelut löytyvät reilun parin kilometrin päästä. Talot on rakennettu ympäröivää luontoa kunnioittaen.

Liityntäliikenteen bussit tarjoavat kätevän yhteyden mm. Kontulan metroasemalle. Lisäksi Kehä I:n poikittaisliikenteen bussit pysähtyvät Kivikon kohdalla.

Jokaisessa asunnossa on oma sauna ja ulkoterassi sekä asuntokohtaiset kylmät varastot. Alakerran kylpytiloissa on mukavuuslattialämmitys. Autopaikat ovat sijoitettu kätevästi sisäänkäyntien läheisyyteen.

Patteripolun kaikkien kotien kylpyhuoneremontti valmistui syksyllä 2022. Remontissa kylpyhuoneet laatoitettiin ja vedeneristeet sekä vesikalusteet uusittiin.

Tervetuloa Haso-kotiin!