Vapaat ja vapautuvat asunnot: asuntojen tiedot tuodaan haso.fi-sivulle tietokannasta, jossa kaikki talojen tiedot sijaitsevat. Tietojen siirrossa havaittua vikaa korjataan edelleen. Pahoittelemme viivettä!

Tattarikatu 11

Ihania koteja värikkäässä Alppikylässä Tattarikadulla!

Vain kilometrin päässä sijaitsevat Jakomäen ostoskeskuksen monipuoliset palvelut. Ostarilta löytyy päivittäistavarakauppojen lisäksi mm. apteekki. Alueen asukkaita palvelee terveysasema, kirjasto sekä Jakomäen liikuntapuisto. Alueen koulu on aivan uusi.

Lähimmälle bussipysäkille, josta pääsee suoraan keskustaan, on vain parin minuutin kävelymatka.
Autoilijalle Tattarikatu on kätevästi pääväylien kupeessa, niin Lahdenväylälle kuin Kehä 3:lle pääsee näppärästi. Palveluiden tavoitettavuutta lisää hiljattain valmistunut Raide-Jokeri. Vaikka palvelut ovat lähellä, ei luontoa tarvitse etsiä kaukaa. Alueella on erinomaiset liikuntamahdollisuudet ja talvisin pääset vaikkapa hiihtämään Malmin lentokentän ympäri.

Talon asukkailla on käytössään ilmainen talopesula, kuivaushuoneet ja kerhohuone.Irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot tuovat myös mukavasti lisää säilytystilaa.

Kaikissa ensimmäisen kerroksen asunnoissa on tilava terassi, muissa kerroksissa on lasitetut parvekkeet. Huoneissa on parkettilattiat ja kylpyhuoneissa laatoitus.

Tervetuloa Haso-kotiin!