Vapaat ja vapautuvat asunnot: asuntojen tiedot tuodaan haso.fi-sivulle tietokannasta, jossa kaikki talojen tiedot sijaitsevat. Tietojen siirrossa havaittua vikaa korjataan edelleen. Pahoittelemme viivettä!

Uusi viestinnän asiantuntija vahvistamaan Hason tiimiä

Helsingin Asumisoikeus Oy:n viestinnän asiantuntijaksi on valittu Heljä Hyytiä. Hän aloitti tehtävässä 12.1.2023. 

Heljä Hyytiällä on pitkä ja monipuolinen kokemus asiakasjournalismin, viestinnän ja markkinoinnin alalta niin B2B- kuin B2C-kohderyhmienkin parissa. Hän on toiminut viimeksi tuottajana Sydänliitossa. 

Useimmille meistä tärkeä asia terveyden ja läheisten ohella on koti oma turvallinen paikka olla ja elää arjen pyörteissä. Siksi onkin mahtavaa, että pääsen nyt mukaan kehittämään Hason viestinnän kanavia, luomaan uutta ja tuottamaan sisältöä inspiroivista aiheista, toteaa Heljä. 

 Asumiseenhan liittyy paljon tärkeitä teemoja, kuten turvallisuus, ympäristö ja yhteisöllisyys. Toivonkin, että pystymme jatkossa luomaan asukkaille ja sidosryhmille entistä enemmän sellaista sisältöä, joka palvelee heitä asumisen kysymyksissäSopivassa suhteessa hyötyä ja huvia