Rekry: Kiinteistö­­­koordinaattori

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kiinteistökoordinaattoria.

Hason kiinteistökoordinaattorina huolehdit siitä, että onnistuneen asukaskokemuksen takaavat järjestelmät ja niiden tiedot ovat kunnossa. Päävastuualueitasi ovat Hason kiinteistöjärjestelmien pääkäyttäjyys ja tiedonhallinta, toimiston arjen rullaamisen mahdollistavien tukitöiden koordinointi ja toteutus (mm. sopimushallinta) sekä raportointiin liittyvät avustavat työt. 

Työtehtävä on monipuolinen, emmekä odota sinun hallitsevan vielä jokaista käytössämme olevaa järjestelmää tai oleta, että hallitset CSRD-vastuullisuusraportoinnin vaatimukset. Sen sijaan odotamme, että tartut tehtäviin innokkaasti, olet oma-aloitteinen ja haluat kehittää osaamistasi. Arvostamme ennen kaikkea, että kanssasi on mukava tehdä töitä. 

Odotamme sinulta 

 • toimistosovellusten ja -ohjelmien sujuvaa käyttöä ja ennakkoluulotonta asennetta uusien järjestelmien opetteluun ja haltuun ottamiseen. Meillä on käytössä mm. Tampuuri C, FimX, Admincontrol sekä Timbal Pro. Jos hallitset näistä jonkun – hienoa, loput me kyllä opetamme. 
 • luontevaa kykyä ymmärtää teknisiä järjestelmiä ja tarvittaessa taitoa opastaa muita niiden käytössä. 
 • tarkkaa työskentelyotetta, silmää kehittämiskohteille ja rohkeutta ehdottaa muutostarpeita. 
 • sujuvaa suomen kielen kirjallista viestintäkykyä.
 • tehtävää tukevaa, soveltuvaa koulutusta.  
 • eduksi luemme kokemuksen kiinteistöalalta. 

Tarjoamme sinulle  

 • Kiinteistökoordinaattorina tulet olemaan tärkeä lisä kahdeksanhenkiseen joukkoomme, tarjoamme sinulle täyden tuen kehittyä ja kasvaa kiinteistöalalla. 
 • Toimipaikkamme on Helsingin kaupungin kaupunkiympäristötalossa Kalasatamassa, jossa käytössäsi on muun muassa upeat 7. kerroksen kuntosalitilat. Osan viikosta voit halutessasi tehdä myös kotoa käsin. 
 • Noudatamme Avainta ry:n työehtosopimusta. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 
 • Meillä työntekijöitä kannustetaan osallistumaan erilaisiin työtä tukeviin koulutuksiin.  
 • Palkkaa maksetaan osaamisesi, koulutuksesi ja kokemuksesi perusteella 3 200–3 700 euroa kuukaudessa, lisäksi tarjoamme lounasedun sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Lisätiedot ja hakeminen 

 • Toimitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 8.4.2024 osoitteeseen rekrytointi@haso.fi. Järjestämme haastattelut pikaisesti hakuajan päätyttyä. 

Haso on tasa-arvoa ja yhdenvertoisuutta arvostava työyhteisö ja arvostamme monimuotoisuutta. Kannustamme kaikenlaisia henkilöitä hakemaan meille töihin ja toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Helsingin Asumisoikeus Oy eli Haso on Helsingin kaupungin omistama asumisoikeusyhtiö, joka tarjoaa erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia koteja kohtuullisella hinnalla. Tavoitteenamme on, että meillä asuvat tyytyväisimmät asumisoikeusasukkaat.

Haso ei tavoittele toiminnallaan voittoa. Meillä on lähes 7  000 asuntoa, joissa asuu yli 11  000 helsinkiläistä eri puolilla kaupunkia.  

Työtämme ohjaavia arvoja ovat asukaslähtöisyys, vastuullisuus, oikeudenmukaisuus ja taloudellisuus.