Kesätarjous! Muuttovalmiita Haso-koteja on nyt tarjolla kesähintaan. Tarjoamme joukossa valikoituja koteja ensimmäisen kuukauden vastikkeesta 50 % alennuksen.

Katso tarjolla olevat kodit

Vihdoinkin valmis!

Titta Gröndahl asuu Käskynhaltijantiellä valoisassa, parvekkeellisessa kulmahuoneistossa. Hän esittelee vasta remontoitua, uutuuttaan kiiltelevää kylpyhuonetta.

Asukas uudessa kylpyhuoneessaan
Titta uudessa valoisassa kylpyhuoneessaan.

Miltä nyt tuntuu asukkaan näkökulmasta, kun remontti on valmis?
– Tuntuu erittäin hyvältä! Olen niin tyytyväinen siihen, että remontti päästiin toteuttamaan, ja ennen kaikkea siihen, että se on nyt omalta osaltani ohi, kertoo Titta iloisena.

Titankin kylpyhuoneessa täytyi ensin hieman kuivatella lattiaa, kuten suurimmassa osassa Käskynhaltijantien asunnoista. Miten koko remonttiprosessi eteni muuten? Tuliko yllätyksiä?
– Me saimme tietoa remontista ihan hyvin. Ainoastaan alussa oli pientä epäselvyyttä siitä, oliko tiloissa kosteutta, myöhästyttääkö se remppaa ja miten paljon. Mutta kaikki selvisi kyllä, kertaa Titta.
– Muissa asioissa on ollut helppo lähettää kysymyksiä remonttifirmalle – on voinut kysyä ihan mitä vaan, ja asiat on hoidettu loppuun asti, kehuu hän.

Kylpyhuoneessa uusittiin kaikki pinnat ja kalusteet. Asukkaat pääsivät valitsemaan uuden allaskaapin mallin, käsienpesualtaan muodon, ja sen ottavatko he uuden peilikaapin ja uuden suihkuseinän. Myös laattavalintoihin pystyi itse vaikuttamaan.

Visuaalisuutta arvostavana ihmisenä Titta on ollut tyytyväinen valitsemaansa kylpyhuoneen ulkoasuun ja kalusteisiin.
– Laattanäytteet olivat esillä talon pyykkituvassa. Valikoimassa oli kolmea väriä ja kahta kokoa laattaa ja lisäksi sai valita laattojen saumauksen väritkin. Siihen nähden oli ihan riittävästi vaihtoehtoja, sillä jos on liian laaja valikoima ei niistä kuitenkaan osaa valita, naurahtaa hän.
– Ennen seinät olivat siniset, nyt seinät ovat valkoiset ja yhden halusin ruskean sävyisenä. On kyllä tyylikkään näköinen ja miellyttää omaa silmää varmasti pitkään.

Kokonaisuudessaan remontti kesti Titan asunnon osalta viisi viikkoa. Remontti alkoi marraskuun puolivälissä ja kesti jouluun saakka. Kokemukset ovat olleet onneksi varsin positiivisia.
– Pölysuojaus piti todella hyvin, ei tarvinnut siivota yhtään enempää itse. Ennen remonttia mietin, pitääkö kaikki suojata itsekin kaiken varalta, mutta edes valkoista sohvaa ei tarvinnut remontin jälkeen putsata.
– Ja remonttimies venyi ja teki kyllä pitkää päivää, että sai työn valmiiksi juuri ennen joulua. Se oli tosi hienoa, kiittelee Titta.

Kun tavarat oli saatu paikalleen, Titta halusi juhlistaa uutta kylpyhuonetta ja järjesti pienimuotoiset tupaantuliaiset.
– Kutsuin muutaman naapurin käymään ja sitten ihan skoolasimme uuden kylppärin kunniaksi, nauraa Titta.

Mitä terveisiä Titta lähettäisi kaikille kylpyhuoneremonttiin valmistautuville?
– Kodin remontointi on aina hieman jännittävää. Se ottaa aikansa, mutta lopputulos lisää huomattavasti asumisviihtyvyyttä. Hyvää kannattaa odottaa!

Hyviä kylpyhetkiä jatkossakin!

Valmis kylpyhuone remontin jälkeen
Valmis kylpyhuone remontin jälkeen.
Valmiin kylpyhuoneen laatat
Eriväriset laatat luovat kontrastia ja tilan tuntua.
Koriste kylpyhuoneessa.
Kylpyhuoneessakin on visuaalisia yksityiskohtia.