Uusia Haso-koteja Pohjois-Helsinkiin

Uudiskohteen hakuaika alkaa 17.06.2024 klo 15.00 ja päättyy 01.07.2024 klo 15.00.

Havainnekuva kohteesta Maadontie 9

Ensi vuonna Maapadontielle valmistuu 91 uutta kotia. Perinteiselle kerrostaloalueelle rakennettavien asuntojen arvioitu valmistumisaika on 8–10/2025. Kuten kaikki Hason uudet asunnot, on nämäkin suunniteltu sisätiloiltaan esteettömiksi. Jokaisella asunnolla on lämmin irtaimistovarasto ja lasitettu parveke, maan tasossa sijaitsevilla asunnoilla on oma pihaterassi. Asukkaiden yhteisessä käytössä on kerhotila, talosauna, talopesula, kuivaushuoneita ja liikuntavälinevarastoja. Talo on kokonaan savuton, kuten kaikki uudet valmistuvat kohteet.

Oulunkylä-Patolan alue tarjoaa hyvät kulkuyhteydet, sillä pikaraitiolinja nro 15 pysähtyy lähes talon edessä Käskynhaltijantiellä usean bussilinjan lisäksi. Lähistöllä on myös muita tärkeitä palveluita vauvasta vaariin. Lapsiperheitä ajatellen lähistöllä on päiväkoti, leikkipuistoja ja ala-aste. Senioreita voi puolestaan kiinnostaa Kustaankartanon palvelukeskuksen monipuolinen harrastustoiminta.

Oulunkylän keskustassa on erilaisten liikkeiden ohella kirjasto, terveysasema ja työväenopisto ja alueelle on suunnitteilla myös lisää palveluita. Lähiluonnon lisäksi Oulunkylä tarjoaa liikkujalle paljon muitakin vaihtoehtoja, sillä liikuntapuistossa on muassa jalkapallokenttä, jäähalli, tekojäärata ja sisäliikuntatiloja. Tutustu Oulunkylään Helsingin kaupungin sivuilla.

Haso Maapadontie 9

 • Kaupunginosa: Oulunkylä-Patola
 • Kerrostalo: 91 asuntoa
 • Kerrokset: 5 asuinkerrosta
 • Asuntojen koot: 30,5 m²–113 m²
 • Huoneistotyypit:
 • 1h+kt
 • 1h+kt+alkovi
 • 2h+kt
 • 2h+kt+s
 • 3h+kt
 • 3h+kt+s
 • 4h+kt
 • 4h+kt+s
 • 5h+kt+s

Maapadontie 9 havainnekuva ilmasta.
Maapadontie 9 havainnekuva ilmasta.
Maapadontie 9 havainnekuva lännestä
Maapadontie 9 havainnekuva lännen suunnasta.