Hason uutena kiinteistökoordinaattorina aloitti Sofia Timonen

Helsingin Asumisoikeuden tiimi vahvistui uudella jäsenellä, kun tradenomi Sofia Timonen aloitti työssään 19.8.2024.

Sofia Timonen on Hason uusi kiinteistökordinaattori.

Kiinteistökoordinaattorin monipuolisessa roolissa Sofia vastaa muun muassa kiinteistöjen huoltoon ja ylläpitoon liittyvien järjestelmien pääkäyttäjyydestä ja tiedonhallinnasta, sopimustietojen hallinnasta sekä erilaisista avustavista tehtävistä, kuten raportoinnista. Hänellä on vankkaa kokemusta vastaavista kiinteistö- ja rakennusalan tehtävistä, aiemmin hän on työskennellyt Granlundilla.

Sofia näkee roolinsa Hasossa osana onnistuneen asukaskokemuksen kehittämistä.

– Odotan erityisesti kokouksia ja tapahtumia, joissa pääsee tapaamaan myös asukkaita ja yhteistyökumppaneita. Haluan oppia lisää asumisoikeusasumisesta ja osallistua tämän välimallin asumismuodon kehittämiseen entistä paremmaksi asukkaille.

– Asuminenhan koskettaa meitä kaikkia, joten alana se on mielenkiintoinen. Ala muuttuu koko ajan, on tärkeää pysyä ajan hermolla. Kiinteistö- ja rakennusalalla on myös erittäin monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, joten tylsistymään ei pääse, hymyilee hän.

– Minulle on myös tärkeää, että asiat hoidetaan kunnolla ja täsmällisesti. Työskentelytapani sopiikin hyvin eri kiinteistöjärjestelmien pääkäyttäjyyteen sekä erilaisten tietojen ylläpitoon ja hallintaan, kuvailee Sofia.

Hason tiimi on siis syystäkin hyvin tyytyväinen saadessaan joukkoonsa uuden jäsenen – lämpimästi tervetuloa, Sofia!